ODEN TACTICAL - Tor

10.10.2022

Här har ni en mer traditionell kolv som liknar standard kolven till M4. Vi har valt att ta fram en liknande kolv men med förbättrade egenskaper och med vår egen design.  

Men var inte orolig för att den lätt ska gå sönder på grund utav den lättade konstruktionen. Då den är tillverkad av PLA så har du styrkan i konstruktionen och materialet. 

"När Tor vredgas åker han runt på sin vagn, som dras av bockarna Tanngnjóstr och Tanngrisnir bland molnen och strider med sin hammare. Tor är guden som bringar ordning ur kaos och kallas "Mänsklighetens beskyddare"

Att ta fram en kolv som inte ser ut som någon annan är en svår uppgift. Inte bara det att den ska fungera i taktiska uppdrag de ska även hålla för de utmaningar som de får motstå i form av värme och kyla och högt slitage. Men detta är något som vi ser som en utmaning och det är ett evigt pågående projekt med förbättringar.   

  • Material: PLA
  • Vikt: 264 g
  • Passar till:  AR15 / M4 / M16 / SR25 / M110 / AR10 *

*Mil-Spec sized carbine receiver extension tube (not included) from manufacturers such as Colt, Armalite, S&W, LMT, and others*

Friction lock performance may vary depending on the host receiver extension's dimensional tolerances.