Köp Patchar & märken

02.05.2023

Tjenare Airsoft lovers :)

Säsongen är igång och temperaturen kryper över 10c på många håll i vårt avlånga land och man behöver inte tänka på att hålla sina Lipo varma. Jo jag vet att det finns många ute i Sverige har jobbat hårt i snö och minusgrader under de kalla och mörka månaderna och all heder till er. 

Här i Skåne har vi som vanligt snuskigt bra väder med temperaturer upp mot 18c vissa dagar och säkert mer på vissa ställen. Som ni säkert förstår så ligger vi back i planering och produktion mm. Allt hänger på att det har varit en mycket tuff vår med mycket jobb och lite tid för att jobba med Oden Tactical. Som sagt så är detta bara en test på om airsoft världen är mogna för mer annorlunda och personliga tillbehör till sina vapen och utrustning.    

 

Patchar vad tycker ni?

Är detta något vi ska jobba vidare på? och vad är det för stil ni vill ha? Skriv på vår Facebook sida och kommentera. Och nä jag är fortfarande ingen hejare på detta med att ta fram snygga Patchar men jag jobbar på det :) 

Vi jobbar med ett företag som tar fram dessa i Kina med mycket bra kvalitet och så klart broderade märken & patches. Så man får rätt kvalitet. 

Vi har även funderat på att ta fram lite klistermärken men vi återkommer.

Ha det bäst och hoppas vi ses på någon bana!