ODEN TACTICAL


ODEN Tactical är ett varumärke som tillhör vårt företag LG3D AB och som är ett företag som inriktar sig på 3D printing tekniken och jobbar aktivt med att hjälpa företag som vill ta fram modeller eller prototyper och även till en viss del reservdelar till både fastighets branschen eller industrin.

Då vi är ett svenskt företag och vi har efternamnet som vi har så kändes det som ett naturlig val att gå till den nordiska mytologin för inspiration till namn på våra produkter. 

Vi kommer hålla en låg volym på tillverkade detaljer då vi värdesätter kvalitet och design före kvantitet och masstillverkning. Har ni några åsikter eller förbättringar som ni vill införa på en redan existerande produkt eller till en ny så tveka inte att kontakta oss. VÅRT TEAM


Frågor & Svar

1. Har vi en fysisk butik? 

Då vi är ett nytt företag så kommer vi inledningsvis satsa på en nätbutik. Men om allt går bra så kommer vi öppna en fysisk butik.

2. Hur kan jag betala?

Vi kommer till en början använda swish betalning och kort betalning. Vi innehar F-skattsedel och moms nummer. 

3. Håller verkligen 3D-printade delar? 

Vi kommer sälja 3D-Printade produkter i materialen PLA, PETG, kolfiberförstärkt-nylon, Mycket handlar om teknik tillsammans med material och vi har testat ut våra produkter så de ska hålla för normal taktiskt slitage.  

4. Vad händer om produkten går sönder?

Det är så klar tråkigt men allt kan hända, Ta kontakt med oss på info@odentactical.se och bifoga en kort förklaring på vad som har hänt och bifoga några bilder på produkten som är sönder. sen kommer vi ta kontakt med dej. Vi ger så klart 1 års garanti på alla våra produkter.  

5. Var kan jag se produkterna?

Vi kommer lägga upp produktbilder och filmer på vår Youtube kanal och på Instagarm och så klart på hemsidan. Men vill du se våra produkter så kan ni som bor i Skåne träffa oss på Nyvång airsoft Alliance. Där är det spel var lördag och vi brukar delta så ofta vi kan.

Ska ni dit och vill se våra produkter så skicka bara mail på info@odentactical.se så kan vi träffas.