ODEN TACTICAL - Balder

26.09.2022

Här har ni en modern kolv som inte ser ut som någon annan ni har sett. Den är djärv i sin design med en mer futuristisk anknytning och den är mycket lätt. 

Men var inte orolig för att den lätt ska gå sönder på grund utav den lättade konstruktionen. Då den är tillverkad av kolfiber förstärkt nylon så har du styrkan i konstruktionen och materialet. 

"Balder sades vara bäst av asar. Det var omöjligt att säga något ont om honom. Han var vacker, ljus, god, vis och omtyckt, Men hans domar ägde inte bestånd. De andra gudarna brukade säga, att så länge de hade kvar Balder, kunde det inte gå alltför illa för dem." 

Att ta fram en kolv som inte ser ut som någon annan är en svår uppgift. Inte bara det att den ska fungera i taktiska uppdrag de ska även hålla för de utmaningar som de får motstå i form av värme och kyla och högt slitage. Men detta är något som vi ser som en utmaning och det är ett evigt pågående projekt med förbättringar.   

  • Material: PLA (Kommer även komma i Kolfiberförstärkt nylon under 2023)
  • Vikt:  g (Vikter kommer)
  • Passar till:  AR15 / M4 / M16 / SR25 / M110 / AR10 *

*Mil-Spec sized carbine receiver extension tube (not included) from manufacturers such as Colt, Armalite, S&W, LMT, and others*

Friction lock performance may vary depending on the host receiver extension's dimensional tolerances.